El semàfor del 27 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Laia Prats
Coordinadora de la coral infantil vallenca Cors Alegres

La coral Cors Alegres celebra aquest 2018 el seu cinquantè aniversari. Generacions i generacions de vallencs han cantat a la coral que durant tots aquests anys ha tingut una cinquantea de directors i responsables i que fou una de les pioneres en cantar en català, ha estat cantera de les corals adultes que hi ha a la ciutat i compta actualment amb una vintena de cantaires d'entre 4 i 16 anys que assagen cada dissabte al matí. Tradició, cultura i valors en majúscules.

 
Amadeu Benach
alcalde de Banyeres del Penedès

L'ajuntament de Banyeres del Penedès participa en la campanya 'Cap nen celíac sense caramels' per la qual cosa repartirà per primera vegada caramels sense gluten a la Cavalcada dels Reis Mags i a la visita prèvia del Patge Reial. Ja el 2017, gairebé 140 ajuntaments de Catalunya i de les Illes Balears es van adherir a la campanya.

 
Pablo Casado
President del Partit Popular

El president del Partit Popular, Pablo Casado, segueix insistint amb les dures crítiques al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez i al de la Generalitat, Quim Torra per asseure's i parlar. El que ell titlla de 'negociacions a esquenes dels ciutadans' no deixa de ser un fràgil intent de diàleg totalment necessari ateses les circumstàncies actuals per que l'atzucac català pugui trobar una sortida el més aviat possible. Que els polítics s'asseguin, parlin i busquin solucions als problemes no hauria de ser objecte de crítiques tan ferotges.