El semàfor del 31 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
María Jesús Lerín
Directora de l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp

L'Associació d'Alzheimer Reus donarà a partir d'aquest 2019 cobertura també a petits municipis del Baix Camp. L'Aleixar és un dels primers pobles que ha signat un conveni amb l'associació per tal de poder disposar de punts d'informació i de suport a les persones afectades per la malaltia o als seus familiars. Una vintena de municipis es beneficiaran d'aquest servei.

 
Andreu Muñoz
Director del Museu Bíblic Tarraconense

El Museu Bíblic Tarraconense és un dels cinc que existeixen a Espanya, tres d'ells a Catalunya. Amb la seva tasca de divulgació profunda del significat de la Biblia és un dels referents en la matèria amb un fons d'un miler de peces al catàleg. Entre els reptes de futur d'un dels museus més antics de la província de Tarragona hi ha el de rebre més ajuda per part de l'administració i contribuir a formar les noves generacions en cultura bíblica. Des del Museu també es vol ampliar mires i convertir-lo en el centre d'interpretació de la Part Alta de Tarragona.

 
Teresa González
Regidora de Turisme de Calafell (PP)

Calafell s'està promocionant aquests dies com a destí turístic al nord d'Espanya amb un anunci als cinemes de Pamplona, Casp, Logronyo i Mequinensa. El turisme potencialment interessant per la Costa Daurada és, entre molts d'altres, el del nord de l'Estat i és per això que Calafell ha engegat aquesta campanya pròpia de promoció del municipi com a destí turístic que fuig de les grans ciutats, el soroll i el trànsit. Una acció positiva pel propi municipi però també per la comarca del Baix Penedès i per la promoció de la Costa Daurada, en general.