El semàfor del 8 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Virginia Callao
Directora del Banc de Sang i Teixits a Tarragona

El Banc de Sang i Teixits torna a reptar els tarragonins a una demostració de força. Passades les festes de Nadal, des d'aquesta entitat s'ha presentat ja la campanya de la Marató de Sang de Catalunya, que tindrà lloc aquest divendres, 11 de gener. A les comarques de Tarragona, es podrà donar sang a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, al Sant Joan de Reus i al Verge de la Cinta de Tortosa. Un exemple més de solidaritat que, ben segur, serà notícia divendres en acabar la jornada amb un nou èxit pel que fa a litres de sang recollits.

 
Pau Morales
Director de l'Acampada Jove

L'Acampada Jove torna a apostar, per onzena edició consecutiva, per la ciutat que ja és la que més vegades l'ha acollit: Montblanc. Aquest esdeveniment, cultural i alhora polític i organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) tindrà lloc aquest 2019 entre el 18 i el 20 de juliol. Si l'any passat van ser 31.000 persones les que van ser a la capital de la Conca de Barberà, ben segur que ja són molts els joves que esperen amb candeletes aquelles dates i, mentrestant, anar coneixent els primers grups del cartell.

 
Miguel Linares
Jugador del CF Reus

El davanter aragonès del CF Reus va forçar la cinquena targeta groga en el partit de diumenge davant el Málaga, fet que li impedirà jugar dissabte vinent contra el Numancia a l'Estadi. Conscient que es trobava a una targeta de la suspensió, el dorsal 11 del Reus va provocar que li ensenyessin l'amonestació, deixant a l'equip de Xavi Bartolo en una situació compromesa en la pròxima jornada. No és cap secret que el davanter vol marxar de la capital del Baix Camp i accions com aquesta posen en dubte el seu 'fair play' amb el club que, a hores d'ara, no li deu cap cèntim.