El semàfor del 9 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Begoña Floria
Consellera de l'Ajuntament de Tarragona (PSC)

Les pintades vandàliques al Pont del Diable i la proposta de pagar per visitar-lo que ha fet l'empresa gestora de l'espai han posat sobre la taula la necessitat de dignificar l'entorn del Pont del Diable i de millorar-ne la seguretat i els serveis per donar-hi la rellevància històrica i patrimonial que té. La solució no és clara i d'on ha de sortir el finançament per fer-ho tampoc, però començar-hi a pensar i treballar-hi sembla que no es pot posposar gaire temps més.

 
Bernabé Barragán
Porter del Nàstic de Tarragona

El porter del Nàstic ha tingut un gran gest amb un jove seguidor del club tarragoní. El noi va demanar-li un vídeo d'ànims pel seu germà petit, Daniel, malalt de leucèmia. Barragán ho va fer encant i a més el dia de Reis es va trobar amb el noi i li va regalar una samarreta signada. Un gest solidari que costa ben poc però que diu molt de la qualitat humana del jugador del Nàstic.

 
Marc C. Griso
Músic i productor tarragoní

La carrera musical del polifacètic Marc C. Griso continua imparable. Aquesta setmana publica nou EP 'Naked Soul' de quatre temes, finalitzat als estudis d'Abbey Road de Londres. El seu primer senzill, 'Stronger' està interpretat pel cantant Chipper, concursant d'OT, i es caracteritza per un so elegant i sofisticat. Ritmes lounge i chillout amb pianos melangiosos i sons exòtics i experimentals, marca de la casa. Un artista en constant evolució