El semàfor del 10 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Rubén Viñuales
Portaveu de Cs a l'ajuntament de Tarragona

La polèmica per la suposada no assegurança del vehicle oficial de Josep Fèlix Ballesteros ha agafat un to força extrany. Ciutadans es va llençar a la piscina amb el tema i ràpidament va ser desmentit pel govern tarragoní. La formació liderada per Viñuales insisteix en el tema, acompanyat del sindicat de funcionaris i rep una resposta encara més contundent del secretari de la corporació certificant-ne l'assegurança. El tema sembla força clar i la polèmica cada cop més artificial.

 
Keila García
Concursant de La Voz

La Voz és un d'aquests talent show que encara aguanta després de diverses temporades i un dels factors claus del seu èxit és el nivell dels participants. L'ampostina Keila García és l'últim descobriment d'aquest talent artístic de molts joves que gràcies a programes televisius com La Voz gaudeixen d'una projecció i oportunitat que d'altra manera no podrien tenir. El futur és més complicat, però de moment, la seva actuació ha aconseguit el reconeixement de quatre dels principals artistes del panorama musical actual.

 
Chandra Marpez
escriptora reusenca

La llibreria Galatea de Reus acollirà aquest divendres dia 11 de gener la presentació del llibre de l'escriptora reusenca 'Contes per a l'ànima', un seguit de contes pensats pels lectors i lectores que vulguin sortir del patiment. El llibre parla de com obrir la ment, aprofundir en el món interior de cadascú i aprendre a connectar amb un mateix per millorar la vida. La presentació del llibre de Márpez és un de les activitats que la llibreria Galatea ha programat per aquest mes de gener.