El semàfor de l'11 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joaquim Calatayud
President del Consell Comarcal del Baix Camp

L'ampliació de la depuradora de Cambrils estarà enllestida abans de l'estiu. Les obres que s'hi estan fent han de servir per acabar amb les males olors a la zona doncs hi arribava aigua massa contaminada per la capacitat del reactor biològic de la planta.

 
Joan Negrié
Gestor de la Sala Trono de Tarragona

Nova temporada de la Sala Trono de Tarragona amb una desena d'espectacles previstos i una producció pròpia, «Les variacions Bildelberg» dirigida per Joan maria Segura i protagonitzada per Oriol Grau i Alexandra Palomo. La triomfadora dels premis Butaca, A.K.A», o l'estrena d'«Indigestión» són altres dels espectacles que s'hi podran veure des d'ara i fins l'estiu.

 
Núria Bota
Membre del projecte 'Una finestra al món'

Manel Torres i Núria Bota són dos dels membres del projecte de cooperació amb el Sàhara Occidental nascut a Tarragona «Una finestra al món». A través d'aquest programa que centra les seves accions en el nucli d'Smara, molts infants i joves sahrauís reben ajuda tant en forma de material escolar o esportiu com amb intercanvis culturals amb escoles de Tarragona, activitats i formació. Una tasca solidària i que serveix per visualitzar la situació dels camps de refugiats a la zona.