El semàfor del 08 de abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Mònica Borrell
Directora del Museu Nacional d'Història de Tarragona

La directora del MNAT fa un balanç posiitiu dels dos anys al capdavant del museu tarragoní. Fet el trasllat al Tinglado 4 i amb les obres de rehabilitació a l'edifici de la plaça del Rei en fase de licitació, el trasllat ha donat un nou aire al museu que, si bé ha reduït el nombre de visitants, ha mantingut l'essència de la Tàrraco al llarg del temps. La rehabilitació del Teatre Romà, la gestió del Fòrum de la Colònia i el futur del Museu Nacional Arqueològic a la Tabacalera, reptes de futur i de ciutat que Borrell coneix molt bé i segueix de ben aprop.

 
Gabriel Domènech
Mànager del Clúster TIC Catalunya Sud

Aquesta setmana arriba una nova edició del Ficommerce, la cita ineludible i de referència del màrqueting digital al Sud de Catalunya. Organitzat pel Cluster TIC CAT-Sud, es farà el dimecres dia 10 d'abril a FiraReus, amb un programa ambiciós i multidisciplinar i amb la vsita posada també a l'edició que es farà a la tardor a Barcelona. Formació tècnica i de qualitat.

 
Josep Maria Salvat
President de la Confraria del Crist de la Puríssima Sang de Constantí

Constantí ha celebrat aquest cap de setmana la 23a Trobada d'Armats de les Comarques de Tarragona. Hi han participat 22 agrupacions d'Armats, entre ells els de la Confraria del Sant Crist de la Puríssima Sang de Constantí. Josep Maria Salvat i Filomena Sabaté, presidents de la Confraria, han treballat durant mesos en aquesta trobada que ha servit també per projectar Constantí a l'exterior, gràcies a l'implicació de bona part del municipi.