El semàfor del 07 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jaume Domènech
Alcalde de Falset (IpF)

La Fira del Vi de Falset ha repetit èxit una edició més servint 33.000 degustacions durant tot el cap de setmana. Han assistit a la trobada vitivinícola per excel·lència de les comarques tarragonines unes 30.000 persones i la majoria de tastos han penjat el cartell de complet. L'organització també apunta a que s'han incrementat les vendes de vi respecte l'any passat.

 
Jordi Compte
President del Club Tennis Reus Monterols

El CT Monterols ha tancat amb beneficis l'any 2018 i ha aprovat un pressupost per aquest 2019 xifrat en poc més de dos milions d'euros. Amb el Nou Monterols a ple rendiment i amb projectes realitzats com la guarderia o les escoles de tennis i pàdel amb molts alumnes, el club esportiu reusenc afronta el futur amb optimisme però sense perdre de vista l'objectiu de mantenir la salut financera del club com a prioritat. A l'horitzo segueix un dels grans projectes que mai s'han oblidat: el de la piscina coberta.

 
Marcel·lí Morera
President de la Cambra de Comerç de Valls

La VII Fira Valls Ocasió celebrada aquest cap de setmana a la capital de l'Alt Camp també ha aconseguit bons resultats tal i com es desprèn de la valoració que n'han fet els seus organitzadors, la Cambra de Comerç de Valls. S'han aconseguit vendre amb tracte tancat el 22% dels vehicles exposats i s'han tancat uns 35 contactes comercials. La Fira té una bona participació dels concessionaris de vehicles de Valls i esdevé un aparador interessant de vehicles d'ocasió