El semàfor del 08 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Raquel Quílez
Responsable del menjador social de Bonavista

Unes 300 persones es beneficien cada dia dels serveis que ofereix el menajdor social de Bonavista. Una xarxa de voluntaris que garanteixen un plat calent a taula per a qui ho necessita i que és l'únic que presta servei als barris de Ponent de Tarragona. La solidaritat de desenes de persones, empreses alimentàries, l'Hospital Joan XXIII, la Confraria de Pescadors o el Banc d'Aliments permeten que aquesta menjador social realitzi una tasca admirable per les persones amb menys recursos de la ciutat.

 
Vicenç Pallarès
Director de l'Aeroport de Reus

L'Aeroport de Reus ha celebrat la seva primera jornada 'Open Day' habilitant una zona especial a tocar de les pistes per tal que uns quants aficionats a la fotografia aeornàutica - spotters- puguin captar imatges dels enlairament i aterratge dels avions. Es tracta d'una iniciativa per concebre els aeròdroms com a espais més oberts i accessibles a la ciutadania. L'Aeroport es prepara ja per la temporada estiuenca amb un reforç del servei d'autobusos i un augment dels vols i els destins internacionals.

 
Jep Martí
Vallenc de l'any

Jep Martí ha estat nomenat 'Vallenc de l'Any'. La distinció que la capital de l'Alt Camp li fa serveix per reconèixer la seva tasca professional a l'Arxiu Municipal de Valls, a l'Institut d'Estudis Vallencs i la seva activitat social vinculada al Grup Teatre Principal de principis dels anys 70 del segle passat. Un fill adoptiu de Valls - va néixer a Cervià de les Garrigues - al qual la ciutat reconeix la seva feina.