El semàfor del 24 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Andreu Lascorz
President de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI)

Lascorz és un dels hebraistes més destacats de l'estat i un gran divulgador d'Israel i de la cultura i patrimoni jueus al món. En una entrevista a TarragonaDigital, Lascorz reflexiona sobre el paper d'Israel al món actual, la seva relació amb Catalunya i de la necessitat de crear una ruta turístico-patrimonial tarragonina per l'extens patrimoni jueu que tenim als nostres pobles i ciutats.

 
Joan Maria Artigau
Regidor de Cambrils (PDECAT)

Cambrils ha començat amb mal peu el mandat municipal amb un primer conflicte entre un dels regidors de JuntsxCambrils, Joan Maria Artigau i el seu partit i per la forma en que s'ha negociat el repartiment de carteres municipals, entre d'altres qüestions. Discrepàncies i batalles internes dels partits que en aquest cas, esquitxen molt negativament el cor d'un govern municipal a només una setmana després de constituir-se els ajuntaments.

 
Lluís Musté
Escultor vallenc

Musté és el creador de bona part del seguici cerimonial de la festa major de Valls. Peces com el bou, l'ós, el drac o la mulassa vallencs, entre d'altres, han estat idea seva o ha col·laborat d'una manera o altraen la seva creació. És membre destacat de la UAF i una d'aquelles persones que des de fa ja molts anys participa activament en la consolidació de la cultura popular vallenca.