El semàfor del 17 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ricard Sánchez
Futbolista de Sant Jaume dels Domenys

Sant Jaume dels Domenys té futbol per estona. Si habitualment es vincula el nom de la localitat del Baix Penedès exclusivament al bètic Marc Bartra, en un futur aquest fet podria canviar gràcies a Ricard Sánchez. Nascut en aquesta localitat un 22 de febrer de l’any 2000, Sánchez és un dels jugadors amb més projecció de la Regió de Tarragona. És un lateral dret de l’Atlético de Madrid que està disputant el campionat Europeu sub19 amb la selecció espanyola, gaudint així del seu primer torneig internacional oficial.

 
Julià Josep Plaza
Alcalde de Forès (JuntsxCat)

Aquest cap de setmana, Forès ha organitzat una ruta de cinc quilòmetres pels camins que recorrien els habitants de Forès per anar a buscar aigua a les fonts o als pous propers. Amb aquesta ruta es vol posar en valor el patrimoni del municipi a la vegada que ofereix la possibilitat de gaudir de les impressionants vistes del municipi considerat el mirador natural de la Conca de Barberà. Pobles amb personalitat pròpia i que configuren l'essència del Camp de Tarragona.

 
Lorena Roldán
Portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya

L'actual portaveu al Parlament de Ciutadans, la tarragonina Lorena Roldán, podria ser la propera candidata de la formació taronja a la presidència de la Generalitat, ara que s'han convocat primàries i que sembla que té el recolzament de la direcció. D'aquesta manera també Ciutadans tindria una candidata tarragonina per liderar el seu projecte polític al Parlament. Caldrà veure però fins a quin punt, si li acaba sortint bé la jugada i aconsegueix ser la candidata, dota de tarragonisme la seva tasca política i contribueix a recolzar i reforçar Tarragona com a segona àrea metropolitana de Catalunya en el conjunt de país.