El semàfor del 2 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jonathan Pereira
Jugador del Nàstic

El nou davanter del Nàstic té el cartell d’estrella però toca de peus a terra. Després de dos entrenaments amb els seus nous companys, es va integrant de mica en mica en aquella que serà la seva casa. Tot i que ha jugat sempre a Primera i Segona Divisió, durant la seva presentació ha deixat clar que no li cauran els anells per jugar a Segona B. Pereira és el fitxatge mediàtic del Nàstic aquest estiu i ha de parlar sobre la gespa, tot i que les primeres impressions fora d’aquesta són més que positives.

 
Montserrat Caelles
Regidora de Projecció de Ciutat de Reus (JuntsxReus)

Els Campaners de Reus han denunciat greus desperfectes ocasionats al campanar de la ciutat que es produeixen degut a l'accés sense vigilància de turistes fins als pisos superiors del campanar. Des de pintades, a cordes trencades, mobiliari forçat, fer sonar les campanes o fer-se 'selfies' des de llocs que poden comportar fins i tot perill greu pels propis turistes. L'àrea de turisme de l'ajuntament, que és qui gestiona les visites al campanar la va encertar posant aquest emblemàtic element de la ciutat al catàleg turístic reusenc però hauria de regular d'alguna manera aquests accesos, optant per visites guiades en format reduït o per posar vigilància als diferents pisos del campanar. En cas contrari, el bon estat de conservació del campanar perilla.

 
Pau Estrem
Director del Festival Danseu de les Piles

Les Piles presenta un cop més el Festival Danseu, que se celebrarà del 9 a l'11 d'agost, convertit ja en un dels festivals de referència de l'estiu en el món de la dansa i l'art. Un municipi d'uns 200 habitants que compta amb un festival de prestigi que enguany comptarà amb la presència de 16 companyies nacionals i internacionals i dues estrenes absolutes, una d'elles coproduïda amb el propi festival. El municipi multiplica per deu la seva població durant l'esdeveniment.