El semàfor del 5 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jordi Sugranyes
Videoperiodista musical

Sugranyes porta seguint concerts des de l'any 1988 amb la seva videocàmera. A dia d'avui porta 3.000 concerts documentats arreu dels Països Catalans. Aquests trenta anys de música, també història del país, estan recollits en un llibre on narra les seves experiències i les anècdotes i histories viscudes amb personatges reconeguts de la música catalana

 
Xavier Pié
President de l'Associació de Músics de Tarragona

Seguim amb música. Xavier Pié acaba d'estrenar presidència de l'Associació de Músics de Tarragona, una entitat que té importants reptes per davant. Pié ho diu ben clar: «La gent es pensa que aquí hi tenim montat el nostre 'xiringuito', però no saben que a la Capsa penquem com ningú». Entre els objectius del nou president hi figuren augmentar el nombre de socis al corrent de pagament, treballar en una programació estable que mescli artistes clàssics amb nous talents i que torni el concurs DO TGN, entre d'altres. Molta feina a fer.

 
Valentí Casas
Nou president del Cercle d'Amics d'Alcover

El Cercle d'Amics d'Alcover, històrica entitat del municipi de l'Alt Camp, està en hores baixes però hi ha ganes de reactivar-la i tornar-li a donar la rellevància que es mereix. La nova junta, encapçalada per Casas ha agafat les regnes de la situació i es marca com a objectiu obrir l'entitat a tot el poble, elaborar un pla de viabilitat econòmica i tornar a liderar iniciatives socials i culturals al municipi.