El semàfor del 13 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ariana Sánchez
esportista reusenca

Tot i que l'esport més mediàtic del país (futbol) està fent patir la ciutat de Reus, la capital del Baix Camp té altres motius competitius per somriure i ser optimistes. Ariana Sánchez, jugadora de pàdel reusenca, està vivint l'any de la seva explosió després de guanyar el quart títol del 2019 amb el triomf en l'Open de Mijas del World Padel Tour. La jove de 22 anys ha guanyat en els darrers mesos quatre dels set títols aconseguits en quasi sis temporades i confirma que travessa el millor moment de la seva curta carrera. Acompanyada de la madrilenya Alejandra Salazar, Sánchez ha arribat a set de les nou finals del 2019 i, el millor de tot, és que té molts anys al davant.

 
Guillem Solé
Vocalista de Buhos

Solé és un dels impulsors del Festiuet, el festival musical que s'ha celebrat aquest any a Coma-ruga. Després d'uns anys a Valls aquesta ha estat la primera edició al Baix Penedès i amb els bons resultats que ha tingut, a tots els nivells, ja es pensa en repetir-lo l'any vinent. Es passarà a principis d'estiu en comptes de fer-lo a l'agost, però l'impacte econòmic per la zona ha estat molt bo i en l'aspecte cívic i de funcionament també es valora molt positivament. Musicalment, Els Catarres, Zoo o Buhos han estat els plats forts.

 
Ivan Massagué
Director del Festival de Cinema de la Terra Alta

El Festival de cinema de la Terra Alta ha arribat enguany a la tercera edició i va creixent any rere any. Enguany hi ha hagut 300 curtmetratges professionals a concurs i una setmana de projeccións presentacions audiovisuals i col·loquis sobre cinema. El conegut actor, Ivan Massagué, enamorat de la comarca, on hi té un maset, és el director d'aquest festival que s'ha dut a terme a Bot i que ha comptat en el jurat amb Jorge Sanz, Mireia Aixalà, Jordí Díaz o Juli Fàbregas.