El semàfor de l'1 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Angelina Nogués
Membre de l'Associació 'Som Terra de Safrà'

Aquest cap de setmana es celebra la cinquena edició de som Terra de Safrà a Santa Coloma de Queralt amb un extens programa d'activitats. Enguany a més es presenta en societat l'associació que ha nascut per seguir tirant endavant la festa i potenciar-la encara més amb l'objectiu de posar el nom de Santa Coloma al mapa amb un producte genuí de la zona com és el safrà.

 
Tomàs Grau
Director de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae ha presentat la seva programació de tardor i hivern amb un total de sis concerts que començaran el 24 de novembre i s'allargaran fins al maig de 2020. Destaca entre la programació el que faran al Teatre Tarragona amb motiu de la nova entrega d'Star Wars als cinemes i en el qual s'hi interpretaran les bandes sonores del compositor John Williams.

 
Albert Bermúdez
President de l'Orfeó reusenc

Les entitats reusenques mantenen viva per Tots Sants la tradició de les rifes de confitura i panellets al crit de 'Va bola!'. Una manera popular de recaptar diners repartint dolços, begudes i tota mena d'obsequis entre els participants. L'Orfeó Reusenc és l'entitat que fa més temps que celebra aquesta activitat, des de 1926.