El semàfor del 4 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jaume Ferrando
Coordinador d'Unió de Pagesos al Camp de Tarragona

Unió de Pagesos ha celebrat aquest cap de setmana al Morell els seus 45 anys en una jornada a la qual han assistit unes 300 persones. Un debat sobre el paper de la pagesia avui dia i el paper del sindicat en la lluita i defensa del sector durant aquests anys han estat els eixos de l'esdeveniment. Unió de Pagesos té actualment més de 6.000 afiliats.

 
Rafel Castells
Secretari de la Cambra de Comerç de Valls

El Secretari de la Cambra de Comerç de Valls, Rafel Castells ha rebut el reconeixement del sector comercial del Camp de Tarragona en la recentment celebrada Nit del Comerç i del Turisme de la CECOSECT. El gremi de comerciants tarragonins ha volgut destacar la tasca de Castells a la cambra vallenca i el seu paper actiu en esdeveniments d'abast nacional com la Festa de la Calçotada o la Firagost vallenca.

 
Fèlix Simón
President de la Plataforma Pro Vegueria Penedès

L'entitat Pro Vegueria Penedès no s'atura i ha convocat un congrés per definir quin ha de ser el model socioeconòmic del Penedès. Aquest mes de novembre hi ha unes jornades prèvies al congrés - previst pel febrer de 2020 - per tal de recollir propostes al Vendrell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Igualada. La plataforma ha mostrat també el seu desencís perque gairebé tres anys després d'aprovar-se la Vegueria al Parlament, només s'ha nomenat un delegat.