El semàfor del 05 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
David Oliete
Fotògraf

El fotògraf tarragoní David Oliete ha tornat a exportar la imatge dels castells arreu del món amb un nou premi. Concretament, aquest cop Oliete ha sumat al seu palmarès el primer premi de la categoria d'esdeveniment competitiu, en disciplina professional, als International Photography Awards (IPA), uns guardons que són considerats per a molts els 'Oscar' de la fotografia. Les imatges guanyadores —una sèrie sota el títol 'A human tower victory'— mostren l'alegria i el patiment de la Colla Vella dels Xiquets de Valls durant el Concurs de Castells 2018 a la Tàrraco Arena Plaça, certamen que els vallencs a més van guanyar.

 
Lluís Fàbregas
Director general del Nàstic

El Nàstic sembla haver modificat el discurs al voltant del projecte esportiu i de la confiança en l'entrenador Xavi Bartolo. Si fins al moment es garantia la continuïtat del lleidatà, la doble derrota contra l'Olot a la lliga i contra el Prat a la Copa Catalunya han modificat lleugerament els parlaments del Consell d'Administració. Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, afirmava diumenge que «la paciència ha de venir reforçada amb resultats. Els resultats són els que donen la tranquil·litat i la calma que ara no hi és perquè estem en una posició a la lliga impensable fa uns mesos. La confiança hi és tota però aquesta ha de venir reforçada de resultats. Si aquests no venen, doncs l'escenari canvia». Confiar quan les coses van bé no té mèrit. Ara és el moment de demostrar el canvi de cultura de club, encara que els dolents resultats patits fins ara facin comprensibles i lògics els malestars dels dirigents grana.

 
Sílvia Vaquero
Regidora de Cultura del Vendrell

Aquest dilluns 4 de novembre, el nucli de Coma-ruga va veure com es feia realitat una de les seves reivindicacions des de feia anys, i és que ha obert finalment les seves portes la nova Sala de Lectura, depenent de la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell. Aquesta demanda veïnal que ve de lluny ha acabat sent una realitat aquest dilluns i ja van ser molts els veïns que van aprofitar per visitar durant les primeres hores aquest nou equipament cultural que apropa així la lectura als veïns dels nuclis de la platja, i que a més comptarà amb els mateixos serveis que la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell, de la qual en depèn.