El semàfor del 06 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Manel Albiac
President del Consell de l'Advocacia Catalana

El degà del Col·legi de l'Advocacia de Tarragona ha estat nomenat president del Consell de l'Advocacia Catalana, prenent el relleu a Ignasi Puig. Un dels objectius que Albiac s'ha marcat per aquest nou mandat és grantir la defensa dels drets fonamentals de la ciutadania mitjançant un nou pacte d'Estat. El Consell de l'Advocacia Catalana és l'òrgan representatiu dels catorze Col·legis d'Advocats catalans.

 
Jaume Casañas
Geògraf i polític cunitenc

A més de primer tinent d'alcalde de Cunit, Casañas també és geògraf i ha iniciat un projecte interessant per recórrer de nou, cent anys després, el trajecte que el periodista català Agustí Calvet 'Gaziel' va recórrer entre París i la ciutat de Monastir, als Balcans. Casañas seguirà els mateixos passos que Gaziel per tal de copsar i descriure els canvis que s'han produït a la zona en aquest segle que ha transcorregut. El trajecte començarà el dia 11 de novembre a Salònica i es podrà seguir per les xarxes socials.

 
Joan Olivé
Director de l'equip EG 0,0 Marc VDS

El tarragoní Joan Olivé és el director de l'equip on corre el germà petit dels Márquez, Álex. Amb el triomf d'Álex Márquez, erigint-se com a campió de Moto2, Olivé es marca també una fita pròpia quan encara no fa ni dotze mesos que n'és el director des de principis de febrer d'enguany.