El semàfor del 13 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Sandra Guaita
Diputada per Tarragona al Congrés (PSC)

La reusenca Sandra Guaita ha aconseguit un escó per Tarragona al Congrés dels Diputats, el segon del PSC. Guaita, que és doctora en Biologia i regidora a l'ajuntament de Reus, farà tàndem amb Joan Ruiz a Madrid, iniciant una nova etapa política i convertint-se en una de les dones fortes del Partit Socialista a la demarcació.

 
Pablo Mazón
President del Clúster TIC Catalunya Sud

Avui es celebra a Barcelona Ficcomerce, la jornada sobre màrqueting digital que va néixer a Reus i que després de l'èxit assolit en les darreres edicions a la Fira de Reus, enceta avui la seva nova etapa a la ciutat comtal de la mà d'ESIC Business School i Telefónica. Aquesta nova fita del Clúster TIC Catalunya Sud és de moment una prova pilot que reforça la marca Ficcomerce a la nostra àrea metropolitana a la vegada que s'introdueix en un mercat, el barceloní, més competitiu.

 
Pedro Sánchez i Pablo Iglesias
Líders del PSOE i d'Unidas Podemos

La pregunta que tothom es fa avui és: calien unes segones eleccions perque PSOE i Unidas Podemos tanquessin un pacte de govern, que ja era perfectament factible el 29 d'abril? És remarcable la rapidesa en tancar l'acord aquest cop, quan tot just han passat 48 hores de les eleccions però aquesta facilitat per posar-se d'acord ara confirma que es podia haver fet fa mesos en comptes de mantenir el país en la provisionalitat i gastant una milionada en unes segones eleccions.