El semàfor del 7 de gener de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Pedro Sánchez
President del Govern de l'Estat en funcions (PSOE)

Si no hi ha alguna sorpresa d'última hora, Pedro Sánchez serà proclamat President del Govern d'Espanya aquest dimarts, després de mesos de dues convocatòries electorals, mesos de govern provisional i intenses negociacions amb les forces d'esquerra i independentistes per aconseguir els vots necessaris per aconseguir la llum verda necessària a un govern de coalició entre PSOE i Unidas Podemos. L'inestabilitat econòmica que ja s'albira a l'horitzó i l'equilibri territorial seran les els dos grans reptes d'aquest nou govern.

 
Àlex Abat
Programador informàtic

El reusenc Àlex Abat està creant un videojoc des de zero. Es diu 'Mediepolys, The Land of TimeSeekers' i ja n'ha desenvolupat un 20% des de fa tres anys. Cap al 2025 preveu tenir-lo acabat i veure així assolit un repte tecnològic i personal al qual dedica cada dia unes hores. El resultat és realment impactant i es pot provar ja a través d'una demo que es va poder conèixer a la última fira Mr. Game.

 
Albert
Concursant de MasterChef Junior

Aquest jove cuiner de Castellvell del Camp ha estat un dels descobriments de la darrera edició de MasterChef Junior. Divendres passat va dir adéu al certamen però ha captivat tothom per la seva gràcia, espontaneïtat i sentit de l'humor. Potser torna al concurs, en la fase de repesca.