El semàfor del 29 de gener de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Txell Roig
Coordinadora de la Tarraco Film Office

L'oficina municipal, que depèn del Patronat de Turisme de la ciutat de Tarragona i està adherida a la Catalunya Film Commission, continua amb la seva tasca de promoció dels paratges tarragonins com a escenaris audiovisuals internacionals. El seu últim gran èxit ha estat posar les platges de Cala Jovera o el Castell de Tamarit en l'espot promocional de la cervesera Heineken per a la nova pel·lícula de James Bond que s'estrenarà aquesta primavera.

 
Germán Ciscar
Regidor de SOM Amposta

Trist espectacle el que va donar dilluns el Ple Municipal de la capital del Montsià. En una picabaralla dialèctica, l'alcalde Adam Tomàs va haver de cridar a l'ordre fins a tres cops al regidor de SOM Amposta Fèlix Aliau, que li recriminava no haver fet res pel Delta de l'Ebre en trenta anys. La situació se'n va anar de mare i va passar a les mans. Segons va denunciar Tomàs, el regidor i alcaldable de SOM Germán Ciscar (ex PlataformaxCatalunya) l'hauria empès i hauria donat un cop de puny a Pau Cid.

 
Joan Torras
Regidor de Sostenibilitat de Torredembarra

Una anàlisi tècnica de la regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra ha conclòs que les mesures de protecció de l'Espai Natural dels Muntanyans han pal·liat els efectes devastadors del temporal Glòria. Les dunes de les platges de la capital del Baix Gaià són un dels darrers reductes d'aquest hàbitat natural a la costa catalana i cal celebrar l'acció encertada sobre el medi de l'actual i anteriors consistoris.