El semàfor del 30 de gener de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Martí
Alcalde de Perafort

En uns dies de notícies de devastació i de coses que s'enfonsen, complau trobar entre els fets que succeeixen a Tarragona la inauguració d'un carrer nou. És el cas del passatge Ramon Falcó que s'ha obert entre gran expectació dels veïns a Puigdelfí. El carrer recordar el que va ser agutzil i ciclista, fill predilecte molt recordat al municipi.

 
Carlos López Pablo
Director del Projecte Emma

El biòleg i coordinador de recerca de l'Institut Català de la Salut a les Terres de l'Ebre ha anunciat la creació d'un projecte d'investigació sobre el càncer de mama. La recerca se centrarà en els canvis immunològics de les pacients amb ganglis afectats per la metàstasi. Una iniciativa que requerirà 150.000 euros per contractar investigadors i que ha fet una crida a les entitats ebrenques per aconseguir fons.

 
Daniel Rubio
Regidor de Medi Ambient de Reus

El regidor reusenc de Medi Ambient, ha anunciat en nom del govern local i consistori, el compromís de l'Ajuntament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Aquest suport genèric es va aprovar per unanimitat en el ple municipal i s'ha de traduir en noves pràctiques sostenibles i ordenances ambientals, definides en el calendari que es presenta.