El semàfor del 4 de maig de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Natàlia Targa
Exalcaldessa de Cabra del Camp

L'exalcaldessa de Cabra del Camp no es dóna per vençuda. Després de la moció de censura que la va desallotjar de l'ajuntament i de què li cremessin el cotxe el mes de març, l'ara cap de l'oposició municipal ha destapat la caixa dels trons en mostrar la seva disconformitat amb els pressupostos presentats pel nou equip de govern encapçalat per Javier Romero. Segons la regidora d'Acord per Cabra, els nous números contemplen «més sous, augment d'assistències i periodicitat que motiva les assistències» i la supressió de partides dedicades al patrimoni de la localitat.

 
Marc Bartra
Futbolista penedesenc

El futbolista baixpenedesenc, ara a les files del Betis, ha tornat a mostrar el seu compromís amb el seu lloc d'origen adherint-se al moviment solidari que porta per nom #TheBiggestGame. Sortejarà una samarreta de la selecció espanyola per lluitar contra el coronavirus. Els diners que es donin per adquirir la camiseta de Bartra aniran destinats a l'Hospital Comarcal del Vendrell.

 
Quim Torra
President de la Generalitat

Una de freda i una de calenta per al president de la Generalitat aquest cap de setmana. Mentre que sembla que les pressions exercides des de la Plaça Sant Jaume faran rectificar el pla de desconfinament per províncies de Pedro Sánchez i a Catalunya es desescalarà per regions sanitàries com demanava la societat, comencen a ser molt insistents els rumors d'una pujada d'impostos autonòmica, que podria incidir en el polèmic impost de successions sobre el qual l'executiu català declara que té marge.