Semàfor

El semàfor del 19 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Eduard Príncep
Gerent d'Ocine Les Gavarres

Avui, divendres 19 de juny torna el cinema a Tarragona. Ocine Les Gavarres ha hagut d'adaptar les seves instal·lacions a la nova normalitat sanitària, reduïnt fins al 50% l'aforament per fer respectar la distància social de seguretat. El complex ja està a punt per a la reobertura i els seus responsables asseguren que «serem millors que ningú perquè els espectadors se sentin segurs». En tot cas, segur que serà una experiència diferent.

 
Hermán Pinedo
Conseller de Patrimoni de Tarragona

El conseller de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que un dels grans esdeveniments anuals de la ciutat, Tarraco Viva, que s'havia hagut d'ajornar, ja té data. En converses amb el director del festival, Magí Seritjol, s'ha fet saber que la intenció dels organitzadors és que es pugui fer a l'octubre, abans del canvi d'hora, per tenir unes condicions climàtiques similars a les dates originals. A més a més, part de la programació esdevindrà virtual.

 
Cinta Ballesté
Regidora de Cultura i Festes de Cambrils

Cambrils ha presentat el programa d'actes de la Festa Major de Sant Pere, que s'ha vist necessàriament afectada per les restriccions de la 'nova normalitat'. Tot i això, la regidoria de Cultura i Festes ha fet un esforç per adaptar les activitats a l'esdeveniment.