Semàfor

El semàfor del 30 de juliol de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Jaume Orteu
President de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

Enmig de la pitjor temporada d'estiu que es recorda, amb el tancament d'hotels en ple mes de juliol i rumors que molts no arribaran al setembre, la patronal hotelera de la Costa Daurada canvia de presidència. Xavier Roig ha complert els seus quatre anys de mandat i deixa pas al salouenc Jaume Orteu, director de l'hotel 4R Playa Park de la mateixa ciutat. Malgrat la seva experiència contrastada, els reptes que té al davant són immensos, tenint en compte que la crisi sanitària i les noves restriccions europees compliquen molt mantenir els establiments oberts.

 
Marta Galimany
Atleta vallenca

La fondista vallenca continua amb la seva preparació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, que s'han ajornat fins a l'estiu vinent. L'atleta del FC Barcelona, a més a més, acaba de batre el rècord d'Espanya de l'hora en pista en més d'un quilòmetre. La nova marca són 17.210 metres i és una gran notícia de cara al Mundial de Mitja Marató que s'ha de córrer a Polònia el pròxim octubre.

 
Mercè Dalmau
Exalcaldessa de Cambrils

L'exalcaldessa de Cambrils torna a la política, de moment al amrge de les institucions. Segons ha anunciat ella mateixa, ha acceptat l'oferiment de Marta Pascal de formar part del nou Partit Nacionalista de Catalunya, amb la vista posada en els pròxims comicis autonòmics. Dalmau s'allunya així del PDeCAT i emprèn la via de la moderació catalanista.