Semàfor

El semàfor del 20 d'octubre de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Cinta Pastó
Consellera de Domini Públic de Tarragona

Quan encara ressona el malestar produït per les declaracions de la Consellera de Cultura de la Generalitat, Àngels Ponsa, contra la decisió de l'equip de govern tarragoní de suspendre l'activitat cultural a la ciutat, la responsable de Domini Públic va anunciar ahir una altra mesura anti-covid que ha estat molt ben rebuda en un altre dels sectors més afectats per la pandèmia, el de la restauració. Pastó ha assegurat que no es cobraran les taxes de les terrasses mentre els establiments no puguin tornar a obrir.

 
Pere Lluís Bergadà
President del Club de Tenis Tarragona

El tenis tarragoní tornarà a la màxima divisió espanyola de clubs, després d'haver-se imposat aquest cap de setmana al CT Zaragoza en el Campionat d'Espanya de segona divisió. Un grup selecte que inclou els vuit millors equips masculins estatals.

 
Roc Muñoz
Alcalde de La Canonja

Segons un estudi del portal Newtral, la població del Tarragonès és el municipi espanyol de menys de 10.000 habitants que més inverteix en parcs i jardins. Una aposta per les zones verdes públiques que s'acosta a les recomanacions de l'OMS al respecte.