Imatge de portada de la secció el semafor de Tarragona Digital

El semàfor de l'1 de desembre de 2021

El semàfor de TarragonaDigital.com
El semàfor de TarragonaDigital
Martí Carnicer
Exalcalde del Vendrell

L'exalcalde del Vendrell té nou càrrec. Carnicer ha estat designat nou comissionat econòmic de la Xarxa Santa Tecla, tot ocupant la vacant que deixa Joan Pedrerol. Com a comissionat econòmic, serà l'encarregat «de fer el seguiment de les accions econòmiques i la seva evolució en el conjunt de l'organització sanitària»

 
Ana López
Exregidora del PSC a Cambrils

L'exportaveu del PSC a l'Ajuntament de Cambrils va explicar amb més detalls els motius de la seva renúncia a la política municipal que, al seu moment just després de fer Oliver Klein alcalde, es va limitar a dir que eren personals. López assegura que se sent «alliberada» havent fet aquest pas al costat.

 
Els Pets
Grup musical

Entre els guardonats d'enguany amb la Creu de Sant Jordi, hi figura la banda de Constantí, que veu així reconeguda la seva trajectòria musical de gairebé quaranta anys. El Govern de la Generalitat l'ha escollit entre les 10 entitats que rebran aquesta distinció enguany per la «seva contribució en la configuració d'un panorama musical català ric, amè i propi, a partir de les seves creacions de rock amb denominació d’origen no urbana».