Imatge de portada de la secció el semafor de Tarragona Digital

El semàfor del 13 d'abril de 2022

El semàfor de TarragonaDigital.com
El semàfor de TarragonaDigital
Xavier Martínez
Empresari

El propietari majoritari de Casa Navàs de Reus, ha reeditat el llibre Casa Navàs i el modernisme del sud de Catalunya, una obra de Josep Maria Buqueras que el mateix Martínez li va encarregar i que representa el catàleg arquitectònic més complet d'edificis modernistes de la regió. La presentació va esdevenir una reivindicació territorial i un elogi de la implicació del sector privat en l'àmbit cultural.

 
Dolors Farré
Alcaldessa de Valls

L'Ajuntament de Valls s'ha plantat i, preocupat per evitar l'impacte ambiental i paisatgístic del nou plau urbanístic Plana de l'Alt Camp, ha anunciat que demanarà a la Generalitat la seva retirada. Un ordenament polèmic que buscava incrementar el sòl industrial de la comarca però que ara queda en dubte.

 
Jordi Fortuny
Regidor de Serveis Econòmics de Tarragona

Els treballadors de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona, que les últimes jornades han estat en vaga, estarien a prop de finalitzar-la després d'haver arribat a un preacord amb el president de l'ens municipal, el conseller Fortuny. En cas de ratificar-se l'acord, es cancel·laria la vaga indefinida dels conductors d'autobusos que havia de començar el dia 19 d'abril.