Laura Escanes en la presentación de su libro Piel de letra

Ataquen Laura Escanes per parlar en català a la seva bebè

La 'influencer' ha compartit la resposta amb tots els seus seguidors

Fa uns dies anunciàvem que una de les parelles catalanes del moment, Laura Escanes i Risto Mejide, deixaven Catalunya per traslladar-se a Madrid. Els motius eren majoritàriament professionals, ja que ambdós treballen a la capital, però ja van confessar que tota la seva família es trobava a Barcelona.

Amb tot això, és totalment comprensible que Roma, la filla dels dos famosos, creixi en un ambient de bilingüisme. No és la primera vegada que Escanes comparteix vídeos i moments de la seva petita on la ‘influencer’ parla català. Roma té poc més d’un any i encara no parla, però algunes persones de les xarxes s’han mostrat molt preocupats perquè la nena creixi en un ambient catalanoparlant.

Laura Escanes, molt criticada per parlar català amb la seva filla

Laura Escanes ha compartit uns vídeos a les seves històries d’Instragram on jugava amb Roma i parlava català. Un vídeo d’allò més quotidià que s’ha vist criticat per diversos usuaris, qui no han dubtat a fer saber la seva opinió sobre com criar la seva filla.

La ‘influencer’ catalana ha compartit una resposta a la seva història que no ha deixat indiferent els seus seguidors: «Parla a aquesta criatura en castellà, j*der!», li ordenava de primeres un possible seguidor. La continuació ha deixat a Escanes amb un pam de nas: «L’únic que sabeu fer amb aquestes coses els catalans és fomentar divisió civil i conflictes civils. I ara vas i em bloqueges, que m’estaràs donant la raó».

Conversa entre la 'influencer' catalana Laura Escanes i un seguidor, qui critica que parli català amb la seva filla
Laura Escanes ha compartit la conversa a les seves històries d'Instagram | Instagram @lauraescanes

Segons sembla, Laura Escanes en cap moment li ha donat la raó. L’única resposta que ha compartit a aquest text ha estat molt simple: «Però que dius?» entre rialles. També ha aprofitat per treure ferro a l’assumpte i demostrar que poc l’importa aquesta mena d’odi: «No he pogut aguantar-me el riure amb aquest missatge».

No és la primera vegada que Laura Escanes és criticada per parlar català amb el seu fill, i molt probablement no serà l’última. Mentrestant, la catalana continua amb els seus projectes professionals i compartint l’evolució de la petita Roma a les xarxes.