Iker Casillas a la Copa Portugal, en un partit entre Oporto i Sporting Club de Portugal

Iker Casillas, ingressat d'urgència

L'exfutbolista ha patit un nou problema de salut que l'ha obligat a visitar l'hospital

Nou ensurt per a Iker Casillas. Quan tot just fa dos anys que l'exporter del Reial Madrid va patir un infart en ple entrenament amb el Porto, el de Móstoles ha hagut de tornar a passar per l'hospital després d'un nou problema de salut. Segons avança 'Hola', Casillas va ingressar el passat 28 d'abril a l'Hospital Universitari Quirónsalud de Madrid en veure que, mentre estava jugant a pàdel amb uns amics, el cor se li tornava a accelerar. 

Casillas, segons el mateix mitjà, va ingressar al centre hospitalari amb un fort dolor al pit. Tot i això, hores després els metges van confirmar que es tractava només d'una falsa alarma i va tornar a casa sa i estalvi. 

Casillas, espantat

Segons la informació que ha compartit en exclusiva la revista 'Hola!', l'exporter va haver de ser ingressat d'urgències el passat 28 d'abril per un nou problema de salut.

Iker Casillas es va començar a trobar malament quan estava jugant a pàdel amb uns amics. Va començar a sentir un fort dolor al pit i va notar com el cor se li accelerava. No ho va dubtar i en companyia de dues de les seves amistats va acudir a l'Hospital Universitari Quirónsalud de Madrid.

Tot i que l'exfutbolista va poder entrar pel seu propi peu a el centre mèdic, va romandre allà fins a la matinada. Els doctors li van fer diverses proves per descartar que fos alguna cosa greu. I afortunadament no ho va ser.

Els sanitaris van descartar que Iker Casillas hagués patit un altre infart després d'obtenir els resultats. Per tant, la seva vida no corria perill i ell va poder tornar a casa durant la matinada, al voltant de la una del 29 d'abril, per poder descansar molt més tranquil. Per sort, tot va quedar en un petit ensurt.