Javier Ribelles durant un entrenament del Gimnàstic de Tarragona

Javier Ribelles, jugador del Nàstic, demana matrimoni a la seva parella sota l'aigua

Marina Valdés, periodista de La Sexta, ho ha compartit el moment a les xarxes socials

Una declaració d'amor en tota regla. El futbolista del Gimnàstic de Tarragona, Javier Ribelles, està essent enveja de moltes parelles per la forma de demanar matrimoni  i, la veritat, ha deixat el llistó molt alt. L'afortunada de la gran sorpresa ha estat la seva parella, Marina Valdés, periodista de La Sexta, qui ha compartit el preciós moment a les seves xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Así siempre @mvdoble !! 💙💍 #26deagosto

Una publicación compartida de Javi Ribelles (@ribelles.6) el

Una forma singular per declarar-se

Ribelles va ser el primer fitxatge del Nàstic  en el mercat d'hivern de la temporada 2019-2020, qui no va arribar a debutar i, gairebé, ni a entrenar, després de lesionar-se de gravetat dos dies després de ser presentat. Durant les vacances i abans de reincorporar-se a la disciplina grana, el futbolista ha aprofitat per fer una passada endavant en la seva relació.

En un vídeo compartit per la seva parella i periodista, Marina Valdés, que participa en programes com 'Al rojo vivo' o 'La Sexta Noticias', s'ha pogut veure el gran moment protagonitzat per Ribelles. A Instagram  i acompanyat d'un missatge on es llegia «9...y lo que viene #mitrono #lostronossecasan. El momento es de @himdani. Y el momentazo...de @buceolarestinga», ha posat un vídeo on Ribelles declarava el seu amor. 

Sota l'aigua, aprofitant que estaven bussejant, el jugador del Nàstic ha començat a passar fulles on li dona a conèixer tot el seu amor. Li indica lo feliç que és al seu costat i també que ha estat l'etapa més important de la seva vida. En l'última pàgina ha arribat el moment més màgic, amb el missatge, «¿Quieres casarte conmigo?».

Després d'aquesta pregunta, una altra persona li apropa un anell i Ribelles li posa al dit a Marina Valdés, instant en què s'abracen.