Captura de la notícia de 'La Vanguardia' amb la foto d'Iglesias sense coleta

Pablo Iglesias es talla la seva icònica cua després d'abandonar la política

Tanca així una etapa de la seva vida i deixa enrere 'El Coletas'

Diuen que tallar-se els cabells quan vols tancar un cicle de la teva vida va bé i que ajuda a desprendre't de l'etapa anterior per encarar-ne una de nova. Això és precisament el que ha fet l'exlíder de Podem, Pablo Iglesias, una setmana després d'abandonar la política, després de les eleccions autonòmiques de la Comunitat de Madrid.

Pablo Iglesias ha canviat radicalment el seu 'look' i s'ha tallat els cabells, deixant enrere la seva icònica cua, segons podem veure unes imatges publicades per 'La Vanguardia'. En aquestes imatges es pot veure l'exsecretaeri general de Podem, amb els cabells curts, assegut en una cadira i llegint un llibre tranquil·lament. 

La cua de Pablo Iglesias l'ha acompanyat des dels inicis de la seva vida política, primer amb una cua que es va fer simbòlica i amb la qual va rebre el sobrenom de 'El Coletas', i que els últims anys ja acostumava a lligar-se amb un monyo.

Captura de la notícia de 'La Vanguardia' amb la foto d'Iglesias sense cua
Captura de la notícia de 'La Vanguardia' amb la foto d'Iglesias sense cua | DANI GAGO / LA VANGUARDIA

Pablo Iglesias va dimitir després dels mals resultats en les eleccions a la Comunitat de Madrid

L'exlíder de Podem va decidir abandonar la política fa una setmana, després de set anys al capdavant de la formació. Ho va anunciar en la comparixença posterior a l'escrutini dels resultats electorals en les eleccions del passat 4 de maig a la Comunitat de Madrid. Resultat que Iglesias va qualificar de «tragèdia».

«Deixo tots els meus càrrecs, deixo la política de partit entesa com a política institucional, i malgrat que seguiré compromès amb el meu país no seré un tap per a la remodelació de lideratges», ha sentenciat, perquè «quan un deixa de ser útil, ha de saber retirar-se». Iglesias va afirmar que se sent «orgullós» d'haver liderat un projecte que ha acabat amb el bipartidisme i que ara forma part del govern espanyol, i va assenyalar com a relleu la vicepresidenta Tercera del govern espanyol,  Yolanda Díaz.