Imatge d'Ari Sánchez durant la final d'aquest diumenge al Pavelló Olímpic de Reus

Ari Sánchez es queda amb la mel als llavis

La reusenca i Paula Josemaría han cedit davant les números 1 del rànquing, Gemma Triay i Alejandra Salazar

No ha pogut ser. La reusenca Ariana Sánchez, fent parella amb Paula Josemaría, s'ha quedat a les portes de guanyar l'Estrella Damm Reus Costa Daurada Open 2022, el segon torneig de la temporada del World Padel Tour. La jugadora de la capital del Baix Camp i la seva parella no han pogut superar Gemma Triay i Alejandra Salazar, les números 1 del rànquing.

Ha estat una llarga batalla de gairebé tres hores al Pavelló Olímpic de Reus, que ha pogut gaudir de l'enfrontament entre les dues millors parelles del món. Finalment, la victòria ha estat per a Triay i Salazar per dos sets a un.

En acabar el partit, la jugadora reusenca ha lamentat la derrota, tot i que ha assegurat que «he gaudit moltíssim aquesta setmana tan especial per a mi. Gràcies, Reus, per fer-ho possible!».

La pel·lícula del partit

El primer assalt ha estat per a Gemma Triay i Alejandra Salazar, que han mostrat un molt bon nivell per endur-se el set per 6-3. Les números 1 del rànquing han mantingut el seu bon joc en el segon set, aconseguint avantatges que semblaven decantar el partit a favor seu. Però, Ariana Sánchez i Paula Josemaría no han abaixat els braços i han aconseguit capgirar el marcador i igualar el partit amb un ajustat 6-7 al 'tie break'.

El tercer i definitiu set ha començat amb intensitat per part de les quatre jugadores presents sobre la pista, però Triay i Salazar han aconseguit trencar el servei a les seves rivals. Aquí s'ha acabat el partit per Ari Sánchez i la seva companya, que han acabat cedint per un clar 6-1 el tercer assalt.

La final masculina de l'Estrella Damm Reus Costa Daurada Open 2022 ha tingut menys història i ha estat menys competida. Sanyo Gutiérrez i Agustín Tapia han superat per un doble 6-2 Juan Lebrón i Alejandro Galán, en un partit que només ha durat una hora.