Ariana Sánchez durant el partit

Ariana Sánchez, a les semifinals del World Padel Tour amb un 6 a 3 i un 6 a 1

La reusenca i la seva parella, Paula Josemaría, han agraït el suport del públic, i se n'espera encara més de cara a un cap de setmana amb les entrades esgotades

Ariana Sánchez i Paula Josemaría han passat a les semifinals del World Padel Tour que se celebra a Reus. Aquest migdia, novament al Pavelló Olímpic, la reusenca i la seva parella han vençut a Carmen Goenaga i Beatriz Celdera. Ho han fet per dos sets a zero.

El partit era especialment complicat per l'entrenador que, curiosament, prepara les dues parelles. El funcionament del World Padel Tour estableix, per contracte, que això és possible, però només durant els entrenaments. Quan coincideixen dues parelles dirigides pel mateix entrenador, aquest ha de dedicar-se, durant l'enfrontament, a la que tingui una posició més alta al rànquing mundial.

En aquest cas, la d'Ariana Sánchez i Paula Josemaría, que amb un 6 a 3 i un 6 a 1 han guanyat el partit de quarts de finals. Aquest dijous van passar els vuitens de final de manera contundent per dos 6 a 2. El partit d'aquest migdia ha arrencat disputat, amb un joc per cada parella.

Ariana Sánchez i Paula Josemaría, a les semifinals del World Padel Tour

Sánchez i Josemaría s'han avançat en el primer, però el punt d'or del segon ha caigut del cantó de Goenaga i Celdera. També s'ha decidit amb el punt d'or el tercer joc, en aquest cas guanyat per la reusenca i la seva parella. Han pogut mantenir una bona ratxa, arribant al 4 a 1 a favor.

Amb un 5 a 2 al marcador ha tornat a ser el punt d'or el que ha decidit el joc, guanyat per Goenaga i Celdera. No han aconseguit, però, trencar la concentració de les rivals, que s'han acabat imposant per 6 a 3. El segon set ha començat com el primer, amb Sánchez i Josemaría avançant-se al marcador.

En aquest cas, però, han arrencat imposant-se amb un clar 4 a 0. Quan semblava que el partit quedava encarrilat, Carmen Goenaga i Beatriz Celdera han aconseguit guanyar un joc i tornar a entrar al partit. Durant tot l'encontre han patit el fet d'haver-ne disputat més que les seves rivals per arribar als quarts de final a causa de la seva posició al rànquing mundial.

Tot i el joc guanyat per les rivals, Sánchez i Josemaría no han afluixat i han tancat set i partit amb un darrer 6 a 1 decidit al punt d'or. El Pavelló Olímpic, amb una entrada de públic molt bona, ha mostrat novament el seu suport a la reusenca. A més d'alguns crits d'ànim durant el partit, l'ovació rebuda per Ariana Sánchez deixava l'ambient a punt per al seu cap de setmana, amb totes les entrades venudes.

Ella mateixa admetia, després del partit, que «ha sigut increïble arribar al Pavelló i veure'l ple, amb gent animant el pàdel femení». «Soc molt feliç de ser a casa, sóc una afortunada de ser de Reus i que la gent respongui d'aquesta manera», ha afegit. La seva companya, Paula Josemaría, agraïa al públic el suport rebut que, deia, feia que també se sentís com a casa.

Aquest divendres s'ha disputat un primer partit de quarts de final abans de l'entrada a pista d'Ariana Sánchez i Paula Josemaría. L'han guanyat Alejandra Salazar i Gemma Triay, que han vençut a Eli Amatriain i Carolina Navarro per dos sets a un. Amb un 6 a 2 a favor, un 4 a 6 en contra i un darrer 6 a 0 final s'han classificat per les semifinals al cantó oposat del quadre d'enfrontaments.