Ariana Sánchez celebra un triomf

Ariana Sánchez guanya l’Estrella Damm Open 2020 de València

La reusenca s’imposa amb Alejandra Salazar a la parella formada per Marta Marrero i Paula Josemaría per alçar-se amb el segon triomf de la temporada

Ariana Sánchez no té sostre. La reusenca s’ha proclamat aquest cap de setmana guanyadora de l’Estrella Damm Valencia Oper 2020 fent parella amb Alejandra Salazar després d’imposar-se a la final a la parella formada per Marta Marrero i Paula Josemaría per 7-5 i 7-6.

La reusenca, que també s’ha endut el premi a millor jugadora de la competició, suma així la segona victòria de la temporada després de només quatre proves disputades per culpa de la Covid-19. Sánchez i Salazar són així la primera parella que suma dos triomfs en l’actual temporada després de l’aconseguit a principis de març en el Cervezas Victoria Marbella Master 2020.

El triomf d’aquest diumenge té especial mèrit per com es va desenvolupar l’encontre. Després d’un primer joc igualat on la victòria va anar a parar al bàndol de la reusenca per 7 a 5, el segon set va extremadament irregular. Marrero i Josemaría van saltar a la pista i van passar per sobre de Sánchez i Salazar, escombrant-les amb un aclaparador 1 a 5 que semblava obligar l’encontre al tercer joc.

Ariana i Alejandra van aconseguir impedir-ho gràcies a una espectacular remuntada amb una brillant reusenca que va convertir-se en la millor jugadora de tota la cita. D’aquesta manera, la reusenca suma un doble triomf abans de la pròxima cita aquest cap de setmana amb el Sardegna Open 2020  que es disputarà a la localitat italiana de Cagliari.