L'atleta reusenc Gerard Descarrega, campió d'Europa en salt de longitud

Ha guanyat l'or en el seu debut en la competició i, a més, ha aconseguit el rècord del campionat

L'atleta reusenc, Gerard Descarrega, guanya l'or al Campionat d'Europa de Berlín | @gerardescarrega

L'inici del Campionat Europeu d'Atletisme de Berlín no ha pogut començar de millor manera per l'atleta reusenc Gerard Descarrega. Així doncs, tot i debutar en la competició de salt de longitud, ha guanyat l'or, després de realitzar un salt de 6,37 metres aconseguint el rècord del campionat, i, a més, també ha donat la primera medalla a la representació catalana.

Debut en salt de longitud i or Europeu per a Descarrega

El reusenc competeix en la categoria T11 –ceguera total– i, el que semblava un handicap important, com era no competir amb el seu guia habitual, Marcos Blanquiño i, el que suposava un repte, per a Gerard Descarrega no ha estat cap problema i ho ha fet d'allò més bé amb el madrileny Guillermo Rojo.

En aquest sentit,  l'atleta reusenc ha guanyat l'or, en una competició nova per ell, ja que ha debutat en salt de longitud, després d'estar a les ordres del seleccionador Pedro Maroto. Això sí, no ho ha pogut fer de millor manera que penjant-se la medalla d'or i registrar el rècord en la competició, amb el seu salt de 6,37 metres.

Dimecres, la final dels 100 metres i dijous, la dels 400 metres

El del Baix Camp no ha finalitzat la competició i seguirà competint fins al pròxim dijous, 23 d'agost. En aquest sentit,  Gerard Descarrega competirà en la categoria T11 dels 100 metres, el pròxim dimecres 22 d'agost, a les 18.01 hores.

Per poder gaudir de l'atleta reusenc en la seva especialitat, els 400 metres, s'haurà d'esperar fins al pròxim dijous, 23 d'agost, a les 18.30 hores, horari en què està programada la final d'aquesta cursa.