Imatge de l'exterior del camp de futbol municipal de Creixell

Dos ferits en una baralla durant un partit de futbol juvenil entre el Creixell i el Pla de Santa Maria

L'incident va començar quan un jugador de la UE Creixell va donar un cop de cap a un contrincant

Un partit de futbol juvenil va acabar suspès el passat cap de setmana per una baralla entre els jugadors dels dos equips. El partit es disputava a l’Estadi Municipal de Futbol de Creixell, entre la UE Creixell i l’EF Pla de Santa Maria. Tot va començar quan l’equip planenc va empatar quan faltaven pocs minuts del final del partit, tal com ha avançat el ‘Diari Més’ i ha pogut confirmar TarragonaDigital.

El punt d’empat (2-2) va arribar gràcies a un penal llençat per un jugador del Pla de Santa Maria. Segons apunta el president de la UE Creixell, quan el jugador va marcar, es va dirigir a la banqueta local i va increpar i burlar-se dels jugadors creixellencs, fins i tot traient-se la samarreta. Per aquesta actitud, l’àrbitre li va mostrar la segona targeta groga i va ser expulsat del camp de joc.

  

A continuació, un jugador de la UE Creixell es va acostar a ell per l'esquena i el va agredir, donant-li un cop de cap i deixant-lo estès a terra, segons han explicat a TarragonaDigital fonts de l'EF Pla de Santa Maria. En aquest moment, doncs, va començar la baralla entre jugadors dels dos equips. El delegat de l'EF Pla de Santa Maria va acostar-se al focus de la baralla, moment en què denuncia que l'entrenador del Creixell se li va encarar propinant-li insults i amenaces diverses. L'home denuncia que va patir agressions per part dels jugadors del Creixell i de persones que estaven entre el públic i que van saltar al camp de joc.

Denuncien que l'àrbitre no va incloure la baralla a l'acta

Finalment, ell i el pare d'un dels jugadors planencs van resultar ferits, i explica que ja han interposat les denúncies corresponents. També expliquen que el jugador que havia xutat el penal ja havia rebut crits i insults racistes per part del públic durant tot el partit, i el fet de treure’s la samarreta va ser conseqüència «d’un gest de ràbia». A més, asseguren que l'àrbitre va ometre la baralla a l'acta del partit, però confien que amb la denúncia dels Mossos i els testimonis, puguin fer-hi alguna cosa al respecte.

Per la seva banda, el president del Creixell reconeix que un dels seus jugadors va propinar el cop al jugador del Pla de Santa Maria, i afirma que «no justifica el cop de cap que va propinar el nostre jugador, és censurable».