Imatge d'arxiu de Sergi Roberto durant un partit del FC Barcelona

El Barça no comptaria amb Sergi Roberto de cara a la pròxima temporada

El jugador es recupera de l'última lesió | El club tanca «un cicle» i enceta un «procés de renovació»

Sergi Roberto podria no renovar el contracte amb el FC Barcelona per a la pròxima temporada. El contracte entre el club blaugrana i el futbolista reusenc acaba el 30 de juny del 2022, i tot apunta que no s'allargaria més. El club no considera que l'etapa de Roberto al club s'ha acabat. En declaracions recents, el president del Barça, Joan Laporta, afirmava que «s'ha acabat un cicle» i que és moment d'entrar «en un procés de renovació»

Fa unes setmanes el Barça va comunicar a Roberto la seva intenció d'ampliar el contracte un any més, però al jugador i al seu representant no els va acabar de convèncer l'oferta. Ara, després de no haver rebut més resposta, la situació s'ha invertit i el reusenc té números de no ser renovat. Si finalment Sergi Roberto no és traspassat ni renovat, a partir de  l'1 de gener del 2022 podrà signar un altre contracte com a agent lliure sense que el FC Barcelona rebi cap compensació econòmica a canvi.

El jugador reusenc afirma passar per «moments difícils»

No se sap com s'haurà pres la notícia Sergi Roberto, qui actualment s'està recuperant de la seva última lesió i està patint una difícil temporada, convertint-se en una de les temporades en què ha jugat menys minuts: 1.198. De fet, la setmana passada ell mateix confessava en un missatge a les seves xarxes socials que estava passant «per moments difícils», tant físicament com mentalment.

En el seu darrer partit, contra el Llevant el passat 11 de maig, el reusenc va patir una recaiguda de la seva lesió muscular  a la cama dreta, que l'ha obligat, de nou, a apartar-se de la gespa i reposar per poder recuperar-se. «Estic passant per moments difícils, físicament i mentalment», deia Roberto en una emotiva publicació al seu Instagram. Tot i això, el futbolista es mostrava optimista i assegurava que «amb esforç i positivitat», se'n sortiria.