Xavi Bartolo: «L'Almería es troba en el seu millor moment»

El CF Reus està esmolant les eines per visitar diumenge a les 18.00 hores el camp de la Unión Deportiva Almería. Malauradament per als interessos ganxets, sembla que Xavi Bartolo no recuperarà cap dels jugadors que es van perdre el derbi per lesió. A la baixa ja coneguda de David Querol i Ricardo Vaz, hi havia la possibilitat de recuperar Àlex Carbonell. Una possibilitat que sembla esfumar-se: «Possiblement no puguem comptar amb cap dels jugadors lesionats que tenim la setmana passada. Pràcticament la convocatòria serà la mateixa».

Bartolo no ha desaprofitat l'ocasió per lloar els seus jugadors i ha reconegut que «la setmana ha anat molt bé, el nivell del grup és extraordinari», rematant les seves paraules assegurant que la impossibilitat d'inscriure jugadors aquest estiu és una situació que «ens ha fet més forts. Els jugadors del filial estan molt il·lusionats i cada dia aporten».

L'Almería, en el pitjor moment per al CF Reus

El conjunt almerienc es presentarà davant el CF Reus després d'acumular tres victòries consecutives entre la lliga i la Copa, fet que no pot obviar Xavi Bartolo: «La UD Almería es troba en el seu millor moment, arriba amb dues victòries consecutives». A més, el lleidatà ha destacat que «és un equip que destaca per la velocitat al contraatac dels quatre jugadors de dalt. Té jugadors de banda amb capacitat de fer esforços d'alta intensitat i amb molt recorregut».

Escolta la roda de premsa de Xavi Bartolo abans de l'Almería-CF Reus

Tot i el bon moment andalús, Bartolo diu que «afrontem el duel intentant esbrinar allò que fan millor i pitjor per treure'n partit. La capacitat que tenen per sortir al contraatac de manera molt ràpida els fa ser un equip molt perillós. És un equip molt complet. Dóna la sensació que és una versió millorada de les darreres temporades».

Declaració d'intencions

Ni les lesions ni els problemes amb les inscripcions han restat optimisme a la seu ganxeta. Els bons resultats aconseguits fins ara, acumulant tres victòries consecutives com a visitant, fa que Bartolo sigui ambiciós: «Intentarem ser protagonistes i fer-nos els amos de la pilota. Anem a Almería convençuts que ens podem emportar els tres punts».