Xavi Bartolo: «Que no ens xiuli més Varón Aceitón, si us plau»

Xavi Bartolo, tècnic del CF Reus, demana a la Federació no rebre cap arbitratge més de Varón Aceitón. El lleidatà també lamenta les errades del seu equip

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus, ha analitzat la contundent derrota del seu equip davant l'Extremadura a la sala de premsa de l'Estadi Municipal. El lleidatà ha reconegut que «hem fet molt bona primera meitat, sent molt superiors a l'Extremadura portant la dinàmica del partit però el gol d'ells en la primera part l'acabes acusant». Un gol del qual ha mostrat la seva disconformitat perquè considera que Gallego ha comès falta sobre Ángel Bastos en la rematada: «En el primer gol seu hi ha una falta claríssima que l'àrbitre no xiula. El quart àrbitre i l'assistent la veuen i no la volen xiular».

Bartolo no vol veure més a Varón Aceitón

El tècnic roig-i-negre no s'ha mossegat la llengua i ha demanat públicament a la Federació que Santiago Varón Aceitón no torni a xiular mai més al CF Reus: «Si us plau que no ens xiuli més Varón Aceitón, li demano si us plau a la Federació», pregava Bartolo davant dels micròfons. Tot i que ha carregat part de la responsabilitat al col·legiat, el roig-i-negre no ha amagat que el seu equip ha patit errades impròpies els darrers anys: «Amb errades tan greus individualment en aquesta categoria, no tens cap mena de resposta. Saben greus les errades perquè amb la situació que viuen els jugadors, aquestes accions no ajuden res».

El vestidor, tocat i enfonsat

Bartolo no ha amagat que «és el dia que he vist el vestidor amb el cap més baix, ens costarà més aixecar-nos de cara al pròxim partit», situació que pot ser més fàcil d'assimilar gràcies al suport dels seguidors: «l'ovació final de l'afició li fa que sigui menys coll amunt la dolorosa derrota i per a què el jugador vegi que l'aficionat està allí, per donar suport». L'entrenador dels del Baix Camp ha tractat altres qüestions que pots escoltar en el següent reproductor.

Escolta la roda de premsa de Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus