Acció d'un partit de bàsquet al Pavelló del Serrallo

El CBT perd contra l’Albacete i segueix sense poder guanyar al Serrallo

Els blaus pateixen una nova derrota com a locals i segueixen sense poder sumar un triomf com a local. L’encontre, molt igualat fins després del descans

L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona ha tornat a ensopegar al Pavelló del Serrallo després de perdre per 68 a 79 contra l’Albacete, conjunt que compta els seus encontres per victòries. Els homes dirigits per Berni Álvarez afrontaven el matx a Tarragona amb el repte de sumar el primer triomf com a locals i el segon consecutiu per escalar llocs a la taula i millorar el balanç de victòries i derrotes.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

I el triomf hauria estat possible si no fos pel dolent retorn a la pista després del descans. Fins aleshores, cebetistes i manxecs havien estat equilibrats en el marcador. Després d’uns primers deu minuts on l’Albacete s’imposava per 19-22, el CBT capgirava la situació i aconseguia un 21-18 en el segon quart per arribar al descans amb empat (40-40). Seria en el retorn a la pista després del temps intermedi quan els tarragonins quallarien els pitjors minuts del matx, caient amb contundència per nou punts de diferència (12-21), fent pujar un complicat però remuntable 52-61.

Encara que els tarragonins han millorat en el darrer quart, ha estat insuficient per retallar les distàncies i capgirar el marcador per guanyar. El 16-18 del darrer quart ha provocat el 68-79 final que deixa el CBT en la cinquena posició provisional amb un balanç de dues victòries i quatre derrotes, situació irreal tenint en compte que tots els perseguidors a la taula tenen un o més partits pendents.

La pròxima cita blava serà dissabte  vinent a les 20.00 hores a la pista del Club Bàsquet L’Hospitalet.