El CBT a la pista de L'Hospitalet

El CBT es queda a les portes de remuntar contra L’Hospitalet

Els tarragonins guanyen tres quarts però perden el partit després d’uns segons deu minuts que els hi costa la cinquena derrota de la temporada

L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona ha patit la cinquena derrota de la temporada després de perdre per 67 a 65 a la pista del Club Bàsquet L’Hospitalet el matx corresponent a la jornada 7 de la LEB Plata 2020-2021. Els blaus afrontaven el duel amb el repte de sumar un triomf contra un possible rival directe i tornen cap a casa sense premi després de guanyar tres dels quatre quarts però quallar un segon molt deficient que ha costat la derrota.

L’ensopegada és amarga perquè l’equip dirigit per Berni Álvarez ha estat capaç de reduir diferències de deu punts. Fins i tot el blau Ferran Torres ha estat nomenat millor jugador del matx després de 21 punts, sis rebots, tres assistències i un tap. Finalment han estat dades insuficients per un CBT que es trobava un matx igualat en el primer quart amb un 14-15 inicial que quedaria destruït amb uns segons deu minuts deficients.

A les portes de remuntar

Un parcial de 22 a 13 trencava el matx i els cebetistes quedaven hipotecats buscant una remuntada que no ha arribat pels pèls. L’11-14 del tercer quart deixava el CBT només cinc punts per sota. Una diferència que no ha pogut reduir després d’un 20-23 final que deixava el 67-65 final.

Aquesta és la cinquena derrota en set jornades per a un CBT que segueix en la zona alta de la taula a l’espera que la resta d’equips disputin els diferents partits pendents de jugar. El pròxim cap de setmana no hi ha lliga i els tarragonins hauran d’esperar al dissabte 5 de desembre a les 18.05 hores per enfrontar-se al Cornellà  al Pavelló del Serrallo.