El CBT llançant a cistella

El CBT perd a la pista del Prat i encaixa la segona derrota de la lliga

Els blaus encaixen la segona derrota de la temporada després d’un encontre on el rival ha decantat el triomf en un tercer quart on els tarragonins han perdut les opcions de guanyar

L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona ha perdut a la pista del Prat  per un contundent 87 a 60, encaixant així la segona derrota de la temporada 2020-2021 a la LEB Plata. Els tarragonins, que es presentaven al matx amb diferents absències de pes com la de Ferran Torres, han patit la falta de profunditat de la banqueta i han vist com els locals no han desaprofitat l’ocasió per destrossar el marcador en el tercer quart.

Lluitats dos primers quarts

Els tarragonins han presentat batalla en els primers 20 minuts del matx. El primer quart ha finalitzat amb un ajustat 20 a 15 i el segon l’ha tornat a perdre per cinc punts (21-16), arribant al descans amb un considerable però remuntable 41-31. La diferència de deu punts entre ambdós equips ha quedat esmicolada quan el Prat ha passat per sobre del CBT en la represa després d’imposar-se per 21 a 9, deixant un dur 62-40 que finalment ha acabat amb el  87-60 definitiu després del darrer quart.

Aquesta derrota deixa provisionalment l’Ibersol CBT en la cinquena posició amb un triomf i dues derrotes a l’espera de la finalització de la tercera cita del campionat. La pròxima cita dels cebetistes serà dissabte vinent a les 18.05 hores al Pavelló del Serrallo davant el Barça.