Zanca en una acció del partit

Derrota ajustada del CBT a la Lliga Catalana

Els blaus cauen en el primer partit oficial de la temporada 2020-2021

L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona ha començat la competició oficial de la temporada 2020-2021 amb derrota després de caure davant L’Hospitalet per 66 a 70 en un duel disputat a porta tancada al Pavelló del Serrallo. Els homes dirigits per Berni Álvarez han viscut un encontre molt igualat, amb moltes anades i tornades en el marcador, arribant a la recta final del matx amb opcions de triomf.

Dos quarts per bàndol

Els blaus encetaven el matx havent de remar a contracorrent després d’un parcial inicial de 0 a 6. Els de Berni Álvarez aconseguirien reaccionar, arribant a un ajustat 10-11 gràcies a un triple de Jaume Zanca. La bona dinàmica tarragonina es mantindria fins al final dels primers deu minuts, manant per la mínima a l’electrònic (15-14).

Malauradament, el segon quart seria el contrari. L’Hospitalet es mostraria molt més encertat arribant a manar per nou punts (15-24) després d’un parcial de 0-10. Així i tot, el CBT  es tornava a endollar al partit i aconseguia reduir les distàncies a només un punt abans del descans (28-29). La bona dinàmica cebetista es mantindria després del descans, arribant al final del tercer quart amb un optimista 50-47  que podia fer pensar que la victòria es quedaria a casa.

Per desgràcia, la realitat ha estat una altra. Els barcelonins han augmentat el seu encert, anotant 23 punts que els ha donat la victòria per quatre (66-70), provocant així la primera derrota del CBT en el primer partit oficial de la temporada 2020-2021, la campanya del retorn a la LEB Plata.