El Ploms ha perdut a la seva pista

Nova doble derrota del Valls i el Ploms a la Copa Catalunya

Les vallenques cauen per 57-70 davant el Viladecans i els reusencs es veuen sorpresos pel Tàrrega (67-76)

El Ploms ha perdut a la seva pista | Joan Alfons López

La primera victòria de la temporada a la Copa Catalunya de bàsquet es fa esperar. El Reus Ploms Salle masculí i el CB Valls Lear han perdut els seus compromisos d’aquest cap de setmana i acumulen dues derrotes en dues jornades. En aquesta ocasió, ambdós conjunts han perdut davant el seu públic. Els reusencs han caigut per 67 a 76 al Pavelló Joan Sirolla davant el Tàrrega mentre que les vallenques s’han vist superades pel Viladecans per 57 a 70.

S’escapa el triomf a Reus

El Reus Ploms Salle Reus marxa cap a casa amb un mal sabor de boca després de perdre el segon compromís de lliga. Els homes dirigits per Francesc Canals van iniciar bé l’encontre, arribant a finalitzar el primer quart per davant en el marcador amb un ajustat 24-23. Els segons deu minuts van suposar un pas endavant i van imposar-se per 20 a 16, deixant l’equip plomista cinc punts per sobre al descans. Malauradament, els del Baix Camp van enfonsar-se en la represa.

Tot i plantar-se en un engrescador 46-39 en l’inici del tercer joc, els ganxets van veure com el rival reaccionava i quallava un tercer quart amb un parcial de 8 a 17 que deixava un 53-56, derrota provisional que es confirmaria amb millor però insuficient quart període amb un parcial de 15-20 per als lleidatans. Aquesta és la segona derrota de la temporada després d’un duel on el més destacat per part local ha estat Sergi Muntané (16 punts). La pròxima cita serà dissabte vinent a les 18.05 hores a la pista de l’Artes.

El Valls no pot sorprendre el campió

El CB Valls no ha pogut donar la sorpresa en el partit davant el Viladecans. Les vallenques s’han vist superades per les actuals campiones de la Copa Catalunya femenina. Tot i el resultat final, les noies dirigides per Benet Ibáñez han plantat cara. El primer quart ha estat per a les locals amb un ajustat 16-14  i el segon se l’han endut les barcelonines per deixar el 31-31 al descans. Ha estat a principis del segon quart quan les de l’Alt Camp han gaudit de la màxima diferència (+6) però el bon treball visitant ha esmicolat la distància.

No ha estat fins després de la represa quan el Viladecans ha imposat la seva teòrica superioritat. El tercer quart se l’han endut per 15 a 19 i han sentenciat el matx amb un molt bon darrer joc que ha acabat amb un dur parcial (11-20) que ha donat el triomf per tretze punts al conjunt groc (57-70). Els 21 punts anotats per Lourdes Lorente l’han convertit en una de les millors jugadores d’un matx que suposa la segona derrota en dos partits. Diumenge vinent a les 18.00 hores a la pista del Grup Barna, es buscarà la primera alegria de la campanya.