El Salou, a celebrar la permanència virtual

El Salou passa per damunt del Valls per classificar-se pels quarts de la Lliga Catalana

Els salouencs guanyen (48-76) al Pavelló Joana Ballart i es classifiquen per als quarts de final de la Lliga Catalana EBA. Necessitaven guanyar divuit punts i ho van fer per 28

El Club Bàsquet Salou jugarà els quarts de final de la Lliga Catalana EBA | CB Salou

El Club Bàsquet Salou és el representant del Camp de Tarragona que formarà part dels quarts de final de la Lliga Catalana EBA després de guanyar el Club Bàsquet Valls per 48 a 76, un aclaparador triomf que classifica els de la Costa Daurada per a la pròxima ronda de la competició catalana. Els homes dirigits per Jesús Muñiz arribaven al matx condicionats per la classificació i havien de guanyar per divuit o més punts de distància si volien acabar la fase de grups en la primera posició. El triomf per 28 els classifica per la porta gran per a una ronda que està fixada per a l’1 de novembre.

Sempre davant al marcador

El Salou va guanyar còmodament un Valls que en cap moment va poder posar-se per davant a l’electrònic. Un parcial de 0-5 en el primer minut de partit era un avís tot i que els d’Oriol Pozo van arribar a equilibrar-ho a un 6-7 gràcies a un triple de Victor Vinos. El 6-14 a quatre minuts del final del primer quart  ja deixava entreveure la superioritat visitant, que es confirmava al final del primer temps (11-20). Un espectacular inici de segon quart situava els salouencs per primer cop en els quarts després d’un 11-29 (+18) que s’escurçaria a un 26-37 al descans.

La tònica del matx no variaria i s’arribaria al final del tercer temps amb un 37-53 que s’ampliaria a un contundent 43-70 a tres minuts del final gràcies a un triple de Marc Morales. Finalment, 48-76 per un Salou que haurà de jugar els quarts a principis de novembre en un matx a partit únic contra un rival encara per determinar i, en cas de guanyar, poder accedir a la Final Four que se celebrarà durant el mes de febrer. Els salouencs Gonzalo Balta (20), Adrià Aragonès (15), Marc Morales (14) i Xavi Costa (12) van ser els màxims anotadors dels de Jesús Muñiz, mentre que José Juan Miguel (14) va ser el jugador més encertat del Valls.