El Salou i el CBT tornen a guanyar i el Valls cau a Igualada

Dues victòries i una derrota en la cinquena jornada de la Lliga EBA per als tres representants del Camp de Tarragona

El CBT ha sumat important triomf a les Illes Balears
El CBT ha sumat important triomf a les Illes Balears | @basquetcalvia

Balanç més positiu que negatiu de la cinquena jornada de lliga del millor bàsquet del Camp de Tarragona. L'Ibersol CBT i el CB Salou han tancat el cap de setmana amb victòria, mentre que el CB Valls no va poder endur-se el triomf de la pista de l'Igualada i pateix la segona derrota de la temporada.

El Salou torna a somriure

La nota positiva de la jornada arriba per part d'un Club Bàsquet Salou que ha superat per 67 a 65 l'Esparraguera després d'una gran remuntada en el darrer quart d'encontre. L'equip dirigit per Jesús Muñiz ha sumat els dos punts del triomf després de remuntar un 41-51 advers en l'inici dels deu darrers minuts de joc. Un darrer temps amb un parcial de 26 a 14 ha permès al conjunt salouenc poder imposar-se definitivament al seu rival per dos punts de diferència, sumant així la segona victòria de la temporada i ascendint fins a la desena plaça. Marc Olle, amb 29 punts de valoració i 20 punts anotats, s'ha adjudicat el protagonisme de l'encontre.

El CBT somriu a les Illes Balears

També ha guanyat l'Ibersol CBT després d'imposar-se per 76 a 79 a la pista del Flanigan Calvià. Els homes entrenats per Berni Álvarez han començat el matx perdent per 24 a 19 en el primer quart i per 22 a 20 en el segon. Els blaus no s'han rendit i han capgirat l'electrònic en el tercer temps gràcies a un parcial de 12 a 23 (+11). La bona actuació de Dani Fernández amb 14 punts de valoració i els 16 punts anotats per Duch i Zanca han permès als tarragonins endur-se els punts del Pavelló Galatzo. Aquest resultat deixa el CBT en la tercera posició amb un balanç de 4-1.

El Valls cau contra el líder

L'únic equip que no ha sortit victoriós de la jornada és el Valls. Els homes entrenats per Francesc Canals han caigut per 75 a 68 a la pista de l'Igualada tot i que han començat el duel imposant-se en el primer quart (20-23). Malauradament, els vallencs han patit la reacció igualadina en el segon (19-13) i tercer temps (18-14). Els de l'Alt Camp han buscat reaccionar però no han estat a temps ni amb els 15 punts d'Edwards. El Valls acaba la cinquena jornada de lliga en la sisena posició amb un balanç de tres victòries i dues derrotes.