Acció del Pardinyes-CBT

Cinc punts de Zanca al final dona el triomf al CBT contra el Pardinyes

Segona victòria cebetista després d’imposar-se a la pista del Pardinyes amb cinc punts finals de Jaume Zanca que capgiren un resultat en contra molt ajustat

L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona ha sumat la segona victòria de la temporada després d’imposar-se per la mínima (64-65) a la pista del Club Bàsquet Pardinyes de Lleida. Els homes dirigits per Berni Álvarez afrontaven el matx com el primer d’una nova lliga dins del torneig després de deixar enrere una sèrie de rivals teòricament superiors. Els blaus no han deixat escapar la possibilitat de sumar contra un rival directe i s’han endut el triomf en un final d’infart.

[predef]telegramtgndigital-604[/predef]

Zanca, decisiu

Hi ha un nom que no podrà passar desapercebut en el matx: Jaume Zanca. El jugador blau ha estat l’encarregat de donar els dos punts al CBT després d’anotar cinc punts en els darrers segons del matx, sent els dos darrers definitius quan els tarragonins perdien per 64 a 63. Un final ajustat que h estat la tònica del matx, enmig d’una anada i tornada d’encerts.

Els primers deu minuts se saldaven amb un parcial tarragoní per 8 a 12  però el Pardinyes reaccionaria abans del descans amb un 21-18 que permetria el CBT marxar al descans per davant a l’electrònic (29-30). Els locals semblaven encarrilar el matx amb un tercer quart on aconseguien treure nou punts als cebetistes però el 12-21 del darrer quart tarragoní ha permès un triomf que situa el CBT a la cinquena posició amb un balanç de dos triomfs i tres ensopegades.

La pròxima cita dels de Berni Álvarez serà dissabte vinent a les 19.00 hores rebent l’Albacete Basket al Pavelló del Serrallo.