El Valls suma la sisena victòria de la temporada

El Valls escombra el Palma Air Europa en els dos primers quarts

Els vallencs tornen a guanyar al Pavelló Joana Ballart, en aquesta ocasió per 88 a 76 al Palma Air Europa. El 50 a 24 al descans, impossible de remuntar per als balers

El Valls suma la sisena victòria de la temporada | Àngel Ullate

El Club Bàsquet Valls ha tornat a guanyar, novament com a local, després d’imposar-se per un contundent 88 a 76 al Palma Air Europa, equip que ha pogut maquillar el marcador després de guanyar el tercer i darrer quart i reduir l’impacte d’un electrònic que lluïa un 50 a 24 en el temps de descans. L’equip dirigit per Oriol Pozo volia tornar al camí de la victòria després de dues derrotes consecutives i la pista vallenca és l’escenari ideal per aquesta temporada, demostrant que davant la seva afició s’ofereix la millor versió.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Dos primers quarts per emmarcar

Els vallencs han decidit l’encontre en els dos primers quarts. Els de l’Alt Camp han sortit a la pista molt més decidits que el seu rival i amb un índex d’encert magnífic. Fins a quatre jugadors s’han quedat a prop de la vintena de punts, detall que mostra el rendiment mostrat aquest migdia sobre la pista. Els primers deu minuts han estat un monòleg anotador dels vallencs, arribant al final del primer quart amb un 26-9 favorable. Per rematar-ho, el segon joc també ha caigut del bàndol local, en aquesta ocasió per nou punts de diferència (24-15), arribant així al temps de descans amb un aclaparador 50 a 24.

El Palma Air Europa només podia fer una cosa: millorar. Així ha estat. Els illencs semblaven voler reaccionar imposant-se en el tercer joc per 18 a 27, reduint en nou punts la contundent diferència. El quart final ha estat més ajustat i el Valls només ha perdut per cinc (20-25), fent bona la feina dels primers vint minuts d’encontre i deixant el triomf al Joana Ballart per 88 a 76. Roger Riu, anotador de 19 punts i autor de vuit rebots i quatre assistències, ha estat el jugador més valorat dels d’Oriol Pozo.

Amb aquest resultat, el Valls puja a la quarta posició de la lliga amb sis victòries i quatre derrotes. La pròxima jornada tocarà visitar la pista del CB Mollet dissabte a les 20.00 hores.