El CBT-Quart roba el protagonisme de la jornada 11 de la Lliga EBA

L'Ibersol CBT rep el Quart en el duel pel lideratge mentre que el Salou visita el Salt per confirmar la bona ratxa i el Valls vol tornar al triomf davant l'Esparraguera

Arriba l'onzena jornada de la Lliga EBA al grup C-A i ho fa amb un partit que indiscutiblement robarà el protagonisme del cap de setmana: el duel entre l'Ibersol CBT i el Quart, matx entre el segon i el primer classificat que pot suposar un cop sobre la taula dels gironins o provocar una màxima igualtat per part dels tarragonins. D'altra banda, el Valls buscarà acabar la mala dinàmica de resultats jugant al Joana Ballart i el Salou buscarà contra el Salt confirmar el bon moment de resultats.

Sòlid lideratge o primera plaça compartida al Serrallo

Dissabte a les 19.00 hores es disputarà el duel més atractiu de la jornada: l'Ibersol CBT-Quart. Els homes dirigits per Berni Álvarez rebran la visita d'un líder que només es troba a un partit de distància i que, en cas de superar-los, suposaria empatar a punts amb la primera posició. Els blaus acumulen tres victòries seguides i són la millor defensa i el millor atac del campionat amb només 634 punts en contra i 805 anotats. Els gironins es presentaran a Tarragona amb una ratxa de cinc triomfs consecutius i amb el repte d'obrir una petita escletxa amb la segona plaça. Si el CBT s'imposa, hi hauria lideratge compartit i si també s'imposa el CB Igualada al Cornellà, la primera posició serà, momentàniament, propietat compartida de tres equips. Javier Oliver i Marian Dimitrov s'encarregaran de dirigir l'encontre.

El Salou, a confirmar els bons resultats

El Club Bàsquet Salou visitarà diumenge a les 17.00 hores la pista del CB Salt, penúltim classificat amb només una victòria en deu jornades. Els gironins estan empatats amb el cuer, equip que descendiria directament de categoria i reben el Salou buscant els dos punts del triomf que els permeti allunyar-se de la darrera casella. El Salou, amb dues victòries consecutives a l'espatlla, buscarà la tercera per instal·lar-se còmodament en la zona mitjana de la taula. Actualment són desens amb quatre victòries i sis derrotes i els de Jesús Muñiz buscaran contra el Salt, la defensa més feble del torneig després d'encaixar 873 punts en deu partits, una nova alegria sota l'arbitratge de Josep Lluis Presseguer i Miguel Ángel Soto.

El Valls, a reaccionar

El Club Bàsquet Valls rebrà diumenge a les 18.00 hores l'Esparraguera al Pavelló Joana Ballart. Els de l'Alt Camp no volen tornar a fallar després d'acumular ja tres derrotes seguides. Instal·lats en la novena plaça, l'equip dirigit per Francesc Canals vol despertar i tornar al camí del triomf davant un Esparraguera que és cinquè a la taula amb un balanç de sis victòries i quatre derrotes i cal remuntar-se al duel a Salou per trobar la darrera derrota com a visitants. Javier Romero i Sandra Sánchez s'encarregaran d'arbitrar aquest partit.